Werken bij RGV

Medewerkers vormen het hart van RGV. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers en aan het realiseren van een prettige werkomgeving. RGV heeft een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert en er is een ondernemingsraad zodat er regelmatig op een constructieve manier overleg plaats vindt met de directie.

Alhoewel al onze medewerkers individuen zijn met eigen kwaliteiten, delen zij een aantal kwaliteiten die hen echte RGV'ers maakt. Al onze medewerkers zijn initiatiefrijk, hebben doorzettingsvermogen, maar hebben bovenal hart voor de zaak. De liefde voor het product onderscheidt RGV'ers.

Vacatures RGV

Momenteel hebben wij de volgende vacature:

Medewerker afdeling Marketing, Sales & Communicatie (m/v) 40 uur per week

Klik hier voor de vacature.
Reageren kan tot en met 8 maart 2015.

25 feb. 2015

Stages/ afstudeeropdrachten RGV

Voor diverse afstudeer/ stageopdrachten zoeken wij enthousiaste studenten. Momenteel zijn er de volgende afstudeer/ stageopdrachten: 

  • Stagiair beheer. Klik hier voor meer informatie.
  • Stagiair(e) Marketing & Communicatie (1,0 fte). Klik hier voor meer informatie.

Onze recreatiegebieden hebben veelvuldig stageplekken in de buitendienst. Deze zijn te vinden op de website van Aequor waar RGV bij is aangesloten: www.aequor.nl

De recreatiegebieden van RGV zijn onderverdeeld in drie regio’s, te vinden onder de volgende registratienummers op de website van Aequor:
Regio West (Nieuw Hulckesteijn, Strand Horst, Strand Nulde, Zandenplas en Zeumeren): 100106             
Regio Midden (Bussloo, Heerderstrand en Kievitsveld): 100105             
Regio Zuid (Berendonck, Groene Heuvels, Mookerplas, Rhederlaag en Wylerbergmeer): 223762

Vacatures SchatEiland Zeumeren en Paviljoen Zeumeren (shortgolf/midgetgolf/waterski)

De dochterondernemingen Zeumeren B.V. en SchatEiland Zeumeren B.V. hebben regelmatig vacatures. Kijk op www.zeumeren.nl en www.schateiland-zeumeren.nl voor meer informatie en de actuele vacatures.

Klik hier voor de vacature horecamedewerkers en oproepkrachten.  

Werken en leren in de horeca? Dat kan middels de nieuwe opleiding Hospitality4you op Zeumeren!

Landstede heeft in samenwerking met horeca/ vrijetijdsondernemers een nieuwe opleiding opzet: Hospitality4you. Voor de horeca zoeken wij 20 tot 25 personen die willen werken en leren op Zeumeren in Voorthuizen (Barneveld).

Kijk voor meer info op:
http://www.landstedetrainingopleidingenadvies.nl/TOA/Hospitality4You 

Vacature gastheer/ gastvrouw

Klik hier voor meer informatie.

Stagiair(e)s Zeumeren gezocht!

Ben jij of ken jij iemand die een stageplaats zoekt op het gebied van marketing & sales, horeca & hospitality of op het gebied van techniek & onderhoud laat het ons weten (inclusief motivatie) via info(at)zeumeren.nl.